خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن
خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن
خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن در سایت جسارت
خرما و فشار خون ,خرما و فشار خون بالا,خرما خشک و فشار خون,خرما و افزایش فشار خون,خرما فشار خون,خرما برای فشار خون,خرما برای فشار خون,شیره خرما و فشار خون,خرما و کاهش فشار خون,خرما فشار خون را بالا میبرد,خرما برای فشار خون بالا,تاثیر خرما بر فشار خون,اثر خرما بر فشار خون,خرما برای فشار خون بالا خوب است,ایا خرما برای فشار خون ضرر دارد,خواص خرما برای فشار خون,ایا خرما فشار خون را بالا میبرد
خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن
در این مطلب از سایت جسارت به خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
مردم صحرا هسته درخت خرما را در آورده و از آن نان می پزند این هسته را بو داده و از آن به عنوان قهوه استفاده می کنند، چرا که دم کرده آن بسیار مطبوع است یا حتی آن را در آب برای چند روز خیس کرده و به عنوان غذای مقوی به شترهای خود می دهند و معتقدند که این غذا از گندم و جو مقوی تر است.اثر دیگر معجزه آسای هسته خرما از بین بردن تورم پلک های چشم است؛ برای این منظور پمادی از هسته خرما درست کرده و آن را روی چشم می گذارند؛ این پماد برای رشد مژه های چشم نیز بهترین دارو است. در زمان های قدیم همواره خرما را برای قدرت و انرژی به کار می برده اند و هنوز بهترین میوه برای بازیافتن انرژی و قدرت جوانی است.گل های درخت خرما نیز خاصیت دارویی دارند و همچنین طعم گل های درخت خرما تلخ بوده و اثر مسهلی دارد.
خرما و فشار خون
تحقیقات
پژوهشگران اصفهانی نشان دادمصرف خرمادر پیشگیری از افزایش فشار خون موثر
است. به گزارش خبرگزاری صداوسیمارئیس پژوهشکده پیشگیری اولیه از
بیماریهای غیر واگیر اصفهان گفت: خرما برای پیشگیری از بالارفتن فشارخون و
کم خونی مؤثر است که باداشتن اثرات آنتی اکسیدانی اسید معده را خنثی می
کند. خانم دکتر کلیشادی افزود:خرما خواص تغذیه ای داردکه با داشتن
ویتامین هایA,B,C,E به همراه املاح معدنی شامل فسفر، کلسیم، آهن و
منیزیم افزون بر تقویت ایمنی بدن در برابر بیماری های عفونی و غیر عفونی
نیزکمک می کند
خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن
در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا موادرنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.خرما در درمان یبوست، اختلالات روده ای، مشکلات قلبی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین به شمار می آید.به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج می برند، مفید اعلام شده است، برای اینکه هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده کنید، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس کنید و صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف کنید.بعضی از انواع نخل ها میوه شان وقتی رطب هستند، چیده و استفاده می شود؛ مثل رطب مضافتی و کبکاب «زرد طلایی» و بعضی دیگر باید بعد از مرحله رطب، ۲۰ روز در گرمای خرماپزان مناطق گرمسیر بر سر نخل بماند تا نیمه خشک شود که به آن خرما می گویند، مثل خرمای نیمه خشک زاهدی و پیارم؛ البته بعضی از انواع خرماهای نیمه خشک را کاملا خشک کرده و به بازار می فرستند.
خرما و فشار خون بالا
وی افزود: تنظیم انعقاد خون، بهبود مشکلات رودهای، کاهش اضطراب و عصبانیت و ایجاد آرامش در دوران بارداری از دیگر خواص مصرف خرما است که برخی از مطالعات نشان داده خرما به تنهایی و یا با استفاده از شیر برای بهبود خواب نیز مؤثر است. رئیس پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری های غیر واگیراصفهان گفت: باید درنظر داشت که خرما به دلیل بالابودن میزان قند و کالری سبب افزایش قند و چاقی می شود که در استفاده از این میوه مغذی نباید زیاده روی کرد. کلیشادی افزود: مصرف خرما برای هر گروه سنی به دلیل کالری بالایی که دارد با مقدار مشخصی تعیین شده که به طور نمونه کودکان نباید به تعداد زیاد خرما بخورند زیرا تازمان زیادی آنها را سیر نگه می دارد.
خرما مقدار قابل توجهی فولات یا همان اسیدفولیک به بدن می رساند که برای خون رسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداری مجبور می شوند، علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند.فولات به عنوان ماده خون ساز در خرما موجود است، هر چند که مقدار آهن خرما آن چنان زیاد نیست، اما برای خون سازی، بدن احتیاج به سه ماده مغذی فولات، آهن و ویتامین ۱۲ B دارد که در غذاهای حیوانی یافت می شوند، بنابراین برای این منظور باید از غذاهای متنوع استفاده کرد.ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرما است که این ویتامین برای جلوگیری از بیماری های خطرناک خونریزی دهنده یا همان اسکوربوت لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز، ۶۰ میلی گرم ویتامین C دریافت کند که تقریباً در هر ۱۰۰ گرم خرما ۱۴ میلی گرم ویتامین C موجود است.
خرما خشک و فشار خون
وی گفت: هر سه عدد خرما یک واحد میوه به شمار می رود می شود و با اینکه روزانه باید 4 تا 5 واحد میوه و سبزی مصرف شود، می توان خرما را به عنوان یک واحد میوه برای افراد سالم در نظر گرفت. رئیس پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری های غیر واگیراصفهان گفت: مصرف خرما به دلیل تأمین کالری و قند خون مناسب برای بدن و خاصیت سیر کنندگی در وعده های سحر و افطار توصیه می شود و گفته می شود که مصرف خرمای تازه بهتر از خرمای خشک و فواید آن نیز بیشتر است.
خرما و فشار خون
- ۹۷/۰۶/۲۱